Aleyna daha 19 yaşında.

22 Mart 2022 - 00:08

Aleyna daha 19 yaşında. Gençliğin baharında. Bir oğlana aşık oldu birbirlerini sevdiler. Ama oğlanın babası Aleyna'ya göz koydu. Aleyna'yı tek bulduğu bir anda... Aleyna bir not yazı ve canına kıydı. Yazdığı notu mahkeme başkanı adama sordu neden yaptın diye. Adamın verdiği cevap hakimi çileden çıkardı ve ona öyle bir söz söyledi ki... Adamın eşi salonu terketti. Ayrıca Adamın telefonunda oğlunun yine bir kız arkadaşı ile.. Yaptıkları ve tüm yaşaşananlar

1 / 10

Iğdır’da erkek arkadaşının kendisinden 22 yaş büyük babası Gökhan Argın’ın tec*avüzüne uğradığını belirterek “Öl*ümümden Gökhan Argın sorumludur” diye not bırakan 19 yaşındaki Aleyna Ağgül isimli genç kız, canına kıymıştı.

EŞİ TANIK OLMAK İSTEMEDİ

Davanın mahkemesi önceki gün görüldü. Argın’ın eşi mahkemede tanık olmak istemedi. Aleyna’nın babası da ”Kızımı alkole alıştırdılar. Onlar yüzünden canına kıydı.” dedi.

Sabah’ın haberine göre Erzincan’da tutuklu bulunan Argın, önceki gün Iğdır 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davaya SEGBİS ile bağlandı. Gökhan Argın hakkında şantaj, basit yaralama ve intihara yönlendirme suretiyle kasten ölüme sebep verme suçlarından 20 yıla kadar hapis istemiyle hazırlanan 6 sayfalık iddianame okundu.