Ünlülerin Estetikli Halleri

25 Temmuz 2021 - 00:16

Ünlülerin estetikli halleri, ünlülerin estetikleri, estetikli ünlüler fotoğrafları galerimizde. Magazin dünyasının güzel isimleri zaman zaman yüzlerine veya vücutlarına çeşitli operasyonlar yaptırabiliyorlar. Bunun yanı sıra estetik olarak inanılmaz değişimler geçirenler de var. Bu durumu açık açık paylaşanlar olsa da saklayan isimler de mevcut.

1 / 22

ÜNLÜLERİN HANGİ ESTETİKLERİ YAPTIRDI?

Son olarak estetik yaptıran ünlüler kervanına Yeliz Yeşilmen de dahil oldu. Ünlü oyuncu Yeliz Yeşilmen, sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulunarak estetik olduğunu açıkladı. Gıdı ve göz kapağını aldırmak için ameliyat olan Yeşilmen Instagram hesabından yaptığı açıklamada, ''iyiyim merak etmişsiniz. Göz kapağımı ve gıdımı aldırdım. Asla yüzüme bir şey yapılmadı. Ailecek gıdılıyız kızım Asya'nın bile gıdısı var. Gıdı ve göz kapağı iyim sorun yok.

'Hiç gereği yoktu' yazmışsınız ama göz kapağımdan acayip et çıktı. Yorgun gösteriyordu, en son kendi çektiğim klibimde fark ettim gıdımın çıktığını. İnan çok kolay değil, hem para veriyorsunuz hem acı çekiyorsunuz fakat kendinizi ödüllendiriyorsunuz. Kendinizi daha iyi hissedecekseniz böyle ufak dokunuşlar yapabilirsiniz.'' ifadelerine yer verdi. Ancak ilginç bir detay da dikkat çekti. Oyuncunun göğsündeki bantlardan ve giydiği çoraplardan dolayı başka estetik operasyonlar da geçirdiği ileri sürüldü. Bununla brilikte estetik yaptıran diğer ünlü isimler de merak konusu oldu.

İşte estetikli ünlüler;